Skip To Content

КЪЩА

1,250,000 €

(3,333 €/m2)

За имота

Имаме удоволствието да Ви представим единствен по рода си имот, находящ се в един от най-смелите проекти на територията на България, а именно OKOL LAKE PARK.
Планът в крайната му фаза е да обхваща площ от 3 000дка, която да обединява всички елементи на проекта включващи над 650 самостоятелни къщи пo индивидyaлeн пpoeĸт, пeтзвeздeн xoтeл, гoлф игpищe нa cвeтoвнo нивo, детска градина, ясла, интepнaциoнaлнo yчилищe, медицински център и много други допълнително удобства, ĸaĸтo и цялaтa пpилeжaщa ĸъм тяx инфpacтpyĸтypa.
Локацията е идеална за спокоен и здравословен начин на живот поради умерената отдалеченост от големи градове, богатата флора, чистият въздух, разнообразието от активности и екологичността на района в който се намира.
Къщата е ситуирана в един от най-големите и спиращи дъха с панорама парцели, който е и единствения в продажба с тези параметри и разположение.
Чистата и разгърната площ е 316кв.м, а верандата цели 150кв.м. разкриваща красотата на яз.Искър и Рила планина.
Къщата е проектирана и изпълнена в модерен минималистичен стил, с плосък покрив и светла височина на помещенията 3.05 м, както и 10 години пълна гаранция на всички строително-монтажни работи, обзавеждане и оборудване, разположена е на два етажа, етапът на строителство е "пред Акт 16", който се очаква до края на Октомври месец тази година, а разпределението е следното:
Първи етаж: Стълбище, антре, кабинет/спалня, гостна, баня с тоалетна, двоен гараж, сервизно помещение
Втори етаж: Коридор, тоалетна, дневна с кухня, дрешник, родителска спалня, родителска баня, детски стаи, детска баня, детски дрешник, тераса.
Предлага се за продажба с напълно завършен ландшафтен, екстериорен и интериорен проект, като за подвижното обзавеждане е определена допълнителна цена от 50 000евро, които при желание може да не бъдат добавени.
Водоснабдяването за питейно битови нужди е със захранване от Рилски водопровод, а за напояване с водохващане от река Искър.
Канализацията е разделена на: битова с 5 бр. пречиствателни съоръжения с най-висока степен на пречистване. Такса поддръжка 1 евро/кв.м. Отопление чрез термопомпа.
За повече информация за къщата, проекта, записване на час за среща в офиса ни или оглед на място ни се обадете и цитирайте следния код: 87872

 • Местоположение:
  с.Горни Окол, София, област

 • Квадратура:
  375 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Изложение:
  Изток, Югоизток, Юг, Югозапад, Запад

 • Етаж:
  партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване

Свържи се с нас

"*" показва задължителните полета

Име*

Партньорска оферта