Skip To Content

ДО ПАРАДАЙС МОЛ!

0

За имота

ЦЕНИ ОТ 142 055 ЕВРО ДО 730 000 ЕВРО

„Ела в твоя дом“ – това е посланието, което нашият комплекс от „затворен тип“ отправя към Вас. Ще създадем жилищна среда, която ще Ви даде нещо повече от дом – ще Ви даде здравословно, защитено, красиво и уютно кътче, което да сплотява всеки ден цялото Ви семейство. Мисълта за един перфектен дом беше неотлъчно с нас по време на целия процес - от идеята, през намирането на перфектната локация, визията на архитектурата, изборът на материали, контролирано изпълнение и бъдещата поддръжка.

В комплекса са разположени десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг което ще допринесе за комфорта на цялото Ви семейство. Ние залагаме на най-добрите, естествени и качествени материали, като се стремим да постигнем максимална енергийна ефективност.

-Паркова среда:

23 дка паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки

-Фасада:

Вентилируема, с алуминиева конструкция, облицована с клинкерни плочи - ABC – Klinkergruppe , с изолация с 10см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана.

-Дограма:

Най-висок клас алуминиева дограма алуминиева система. Schüco AWS 75 SI със скрит обков.

-Стъклопакет:

Tроен 46 мм стъкло Guardian Glass – 6мм външно стъкло четири сезона със соларен фактор – 4мм средно флоатно безцветно кантирано – 4мм вътрешно нискоемисионно.

-Отопление и охлаждане:

Индивидуална термопомпа въздух-вода Toshiba за отопление и охлаждане с възможност за захранване на бойлер, конвектори и лира в банята, захранваща подово отопление и охлаждане

-Подово отопление:

подово отопление монтирано във всяка стая

-Асансьор:

безшумни, 8 местни, електрически Schindler

-Удобства:

Фитнес център с уелнес зона, Детски център със занималня, Ресторант градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта

-Сигурност:

Контролиран достъп, видеонаблюдение и мобилен патрул 24/7. Управление и поддръжка на комплекса с фирма, контролирана от инвеститора.

-Подземен паркинг:

Изцяло подземен паркинг на 2 нива, без движение на автомобили във вътрешния двор.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЦИТИРАЙТЕ ТОЗИ КОД: 3110

  • Местоположение:
    София, Хладилника

  • Отопление:
    Електричество

  • Етаж:
    партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване

Свържи се с нас

"*" показва задължителните полета

Име*

Резервирай имот на промоционални условия сега!